Τα προσωποποιημένα καδράκια είναι το σήμα κατατεθέν της εταιρείας μας.

Όλα ξεκίνησαν από την ανάγκη να δημιουργήσουμε ένα δώρο που θα εντυπωσιάσει, θα συγκινήσει και θα εκπλήξει ευχάριστα τον παραλήπτη. Βρήκαμε σαν βάση μας τα καδράκια. Μέσα σε αυτά θα μπορούσε να χωρέσει κάθε σκέψη μας ενώ παράλληλα αποτελούν ένα όμορφο διακοσμητικό στοιχείο.
Στην κατηγορία «καδράκια» θα βρείτε κάποιες προτάσεις μας για δώρα σε κάθε περίσταση ή για την διακόσμηση του χώρου σας. Πιστοποιητικά γάμου – βάφτισης και γέννησης που αποτελούν ένα όμορφο ενθύμιο, μονογράμματα, αναμνηστικά δασκάλων και πολλά άλλα.

Επίσης επειδή πιστεύουμε πολύ στα προσωποποιημένα σχέδια που απευθύνονται αποκλειστικά για συγκεκριμένο πρόσωπο, είμαστε εδώ για να δημιουργήσουμε το δικό σας καδράκι σύμφωνα με τις επιθυμίες σας!

Η διαδικασία έχει ως εξής:

  • Αφού μας αναφέρετε πώς περίπου θέλετε να είναι κάνουμε μια έρευνα και συγκεντρώνουμε κάποια σχέδια με βάση το θέμα σας.
  • Έπειτα αφού διαλέξετε ποιο από τα σχέδια θέλετε να είναι το βασικό σας φτιάχνουμε μια ενδεικτική μακέτα.
  • Στην συνέχεια κάνουμε οποιαδήποτε αλλαγή χρειάζεται σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.
  • Αφού εγκριθεί από εσάς προχωράμε στην εκτύπωση

Το κόστος είναι 40€ για ένα καδράκι
55€ για δίπτυχο
65€ για τρίπτυχο

Τα ξύλο στα καδράκι είναι λευκό ή μαύρο.
Η διάστασή τους είναι 25.5 x 25.5εκ.
Μπορούν να γίνουν επίσης σε διάσταση 30×30εκ. και 50×50εκ. και η τιμή τους θα διαμορφωθεί ανάλογα.

(Σχόλια: Απενεργοποιημένα)

Ξέρετε τι σημαίνει η λέξη μπομπονιέρα; Προέρχεται από την γαλλική λέξη bon bon και σημαίνει καραμέλα.
Αποτελεί συνήθεια αιώνων και πολλών λαών και έχει τις ρίζες της από τότε που ο βασιλιάς Λουδοβίκος έδινε σαν δώρο στους καλεσμένους του μικρά κουτάκια από κρύσταλλο και χρυσό γεμάτα καραμέλες. Το δώρο αυτό το ονόμαζε BOBONIERRE. Στην Ιταλία αντίστοιχα οι οικογένειες του ζευγαριού πριν τον γάμο αντάλλασσαν γλυκίσματα για καλή τύχη.

Έπειτα στους γάμους άρχισαν να προσφέρουν γλυκά του κουταλιού με ξηρούς καρπούς ή γλυκά με μέλι που συμβόλιζαν την ευτυχία, την γονιμότητα και την γλυκιά ζωή. Τα γλυκίσματα αυτά έδωσαν την θέση τους στα αμύγδαλα τα οποία άρχισαν να καλύπτουν τον 13ο αιώνα με στρώματα ζάχαρης διαμορφώνοντας έτσι το ..κουφέτο!

Το κουφέτο βγάζει μια γλυκόπικρη γεύση συμβολίζοντας έτσι τις χαρές αλλά και τις πίκρες που αναπόφευκτα θα συναντήσει κάποιος στον έγγαμο βίο του. Τα τρία κουφέτα συμβολίζουν τον γαμπρό, την νύφη και το παιδί που θα γεννηθεί. Ο αριθμός 5 που συνήθως επιλέγουν τα ζευγάρια για τα τεμάχια των κουφέτων τους συμβολίζει την υγεία, την μακροζωία, την χαρά, την ευημερία και την γονιμότητα ενώ το αμύγδαλο συμβολίζει τους απόγονους.

Ο αριθμός των κουφέτων που θα επιλέξετε πρέπει να είναι μονός καθώς ο μονός αριθμός συμβολίζει την ένωση δύο ανθρώπων που θα γίνουν ένα. Άλλο ένα έθιμο υποστηρίζει ότι όποια ανύπαντρη κοπέλα πάρει από το δίσκο κουφέτα και τα τοποθετήσει στο μαξιλάρι της θα ονειρευτεί τον άντρα που θα παντρευτεί!

Η μπομπονιέρα λοιπόν, ενώ ξεκίνησε από ένα ακριβό δώρο προνόμιο λίγων αποτελεί πλέον βασικό στοιχείο του γάμου ή της βάπτισής σας. Είναι το δώρο που θα προσφέρετε στους καλεσμένους σας σαν ενθύμιο από την τελετή σας. Αυτή ακριβώς είναι η σκέψη μας κάθε φορά που δημιουργούμε ένα σχέδιο. Να φτιάξουμε κάτι που θα εντυπωσιάσει τον καλεσμένο και θα το κρατήσει σαν αναμνηστικό για να θυμάται για πάντα αυτή τη μέρα. Στόχος μας είναι να κρατήσετε στο τέλος την μπομπονιέρα που εκφράζει απόλυτα εσάς και τις επιθυμίες σας.

(Σχόλια: Απενεργοποιημένα)